Om oss

Imaas Bil ble etablert i 1983 med salg og verksted for SAAB personbiler. I dag er vi en av Bodøs største bilforhandlere som sysselsetter ca. 30 årsverk og hadde en omsetning på 163 millioner i 2018 og en markedsandel på ca. 15,5% på personbilmarkedet.

30.09.201613:51 Viktor Håkonsen

Eier og styreleder Ole Martin Imingen har sammen med sin kone Bodil Imingen vært med siden oppstarten av Imaas Bil og er den dag i dag aktive i den daglige driften.

Daglig leder Kim-Harry Andreassen har jobbet i bedriften siden 1997 hvor han startet som mekaniker.

Bilutleie

I tillegg har vi en søsterbedrift, Bodø Bilutleie (HERTZ) som ble startet av de samme eierne i 1974 som har drevet med bilutleie gjennom en franchiseavtale med Hertz og er landets eldste Hertz partner. Bodø Bilutleie har fem årsverk med Gøran Imingen som daglig leder.

Merkeforhandler

Vi er i dag merkeforhandler for Nissan, MG og Mazda på salg og ettermarked, i tillegg har vi ettermarked på SAAB som vi var forhandler av helt til de avviklet i 2012.

MECA verksted

Som medlem i MECA kjeden og Bodøs eneste MECA verksted, utfører vi vedlikehold, reparasjoner og salg av reservedeler til de aller fleste bilmerker utover det som vi selv representerer.

Vi er en totalleverandør og leverer det aller meste innen bil og ettermarkedstjenester som du har behov for.

Alle tjenester — vedlikehold og reparasjon av biler

Her kan nevnes vedlikehold og reparasjon, salg av deler og tilbehør, dekkhotell, salg av dekk og verkstedtjenester generelt.            

Vi er avtaleverksted for de største forsikringsselskapene på bilskadereparasjon samt skifte og reparasjon av glass-skader for de fleste bilmerker.

Vi tilbyr deg leiebil gjennom Bodø Bilutleie som dekker de aller fleste behov til gunstige priser når du har din bil inne hos oss.

Vi er medeier i en felles innkjøpsgruppe, Autogruppen som er eid av ca. 120 bilforhandlere spredt landet rundt, noe som gir oss god fleksibilitet og gunstige innkjøpsavtaler som igjen kommer deg til gode.

Les artikkel om oss på AN.no: «Da bilen ble levert på verksted på feil dag, ble det full krise for kunden»