Imaas Bil AS        Jordbruksveien 44         8008 Bodø     Telefon:75 54 44 60

w

Om Imaas Bil

Imaas Bil AS ble etablert i 1983 som da startet med salg og verksted for SAAB personbiler.
I dag er vi en av Bodøs største bilforhandlere som sysselsetter ca. 30 årsverk og hadde en omsetning i 2015 på ca. 150 millioner og en markedsandel på ca. 15,5% på personbilmarkedet.
Eier og styreleder Ole Martin Imingen har sammen med sin kone Bodil Imingen vært med siden oppstarten av Imaas Bil og er den dag i dag aktive i den daglige driften.
Daglig leder Kim-Harry Andreassen har jobbet i bedriften siden 1997 hvor han startet som mekaniker.
I tillegg har vi en søsterbedrift, Bodø Bilutleie (HERTZ) som ble startet av de samme eierne i 1974 som har drevet med bilutleie gjennom en franchiseavtale med Hertz og er landets eldste Hertz partner.
Bodø Bilutleie har fem årsverk med Gøran Imingen som daglig leder.

30.09.201613:51 Viktor Håkonsen

Vi er i dag merkeforhandler for Nissan, Mazda, MG og Kia på salg og ettermarked, i tillegg har vi ettermarked på SAAB som vi var forhandler av helt til de avviklet i 2012.

Som medlem i MECA kjeden og Bodøs eneste MECA verksted, utfører vi vedlikehold, reparasjoner og salg av reservedeler til de aller fleste bilmerker utover det som vi selv representerer.

Vi er en totalleverandør for sluttbruker og leverer det aller meste innen bil og ettermarkedstjenester. 

Her kan nevnes, vedlikehold og reparasjon, salg av deler og tilbehør, dekkhotell, salg av dekk etc.              

Vi er avtaleverksted for de største forsikringsselskapene på bilskadereparasjon samt skifte og reparasjon av glass-skader for de fleste bilmerker.

Vi tilbyr leiebil gjennom Bodø Bilutleie som dekker de aller fleste behov til gunstige priser når du har din bil inne hos oss.

Vi er medeier i en felles innkjøpsgruppe, Autogruppen som er eid av ca. 120 bilforhandlere spredt landet rundt, noe som gir oss god fleksibilitet og gunstige innkjøpsavtaler som igjen kommer kundene våre til gode.

Ta en tur for omvisning og presentasjon av oss Her